Inici Old

Slide background

Tallers

A Flassaders tenim una àmplia programació de tallers a la teva disposició! Consulta la nostra oferta formativa aquí.

Reserva d’espais

Reserva els espais que vulguis per un preu econòmic! Pots consultar la nostra oferta aquí.

Temps x tu

Tenim un servei de Ludoteca de dilluns a divendres durant tot el dia. Duu els teus fills a jugar a Flassaders!

TELECENTRE FLASSADERS

El passat divendres 19 de novembre es va celebrar FORO14 a Madrid, una trobada on els Telecentres amb major nombre d’usuaris es van reunir per compartir idees i projectes nous entre iguals. El Telecentre de Flassaders va estar present en aquesta trobada, com el Telecentre de les Illes Balears que presenta el major nombre d’usuaris.

El Telecentre és un espai de la Fundació BIT. Actualment disposem d’un espai obert i gratuït per a la formació i autoformació TIC. En aquest espai, s’imparteixen classes d’iniciació a la informàtica, aprendre a navegar per Internet, gestionar un Correu Electrònic o aprendre a escriure mitjançant el Processador de Textos. A part de les classes específiques, disposem d’unes hores en què podeu venir a practicar les activitats de classe. En el temps pràctic, es poden realitzar fitxes per treballar conceptes explicats a classe. També hi ha un professor de suport per al que necessitin els alumnes o per a solucionar qualsevol dubte.
Horari del Telecentre de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00h i de 15:00 a 18:00h

GASTROTAST

Avui ha tingut lloc la roda de premsa per a la presentació del “V Gastrotast: una experiencia gastronómica” Aquest esdeveniment tindrà lloc al Centre Flassaders els dies 27,28 i 29 de novembre de 2014

Per a més informació:

Asociación Gastronómica Gastrotast

Telf. 606 938 448

E-MAIL: gastrotast@gmail.com